times

Over ons

Asset 1
Investormatch is opgericht in 2011 en sindsdien uitgegroeid tot hét crowdfunding platform van Nederland waar investeerders rechtstreeks in bedrijven investeren.

Crowdfunding en investeerders zijn een belangrijke bron van kapitaal voor ondernemers. Omdat bancaire financiering voor het MKB lastig is, wordt er steeds vaker naar een informal investor gezocht die een krediet wil verstrekken of een aandeel wil nemen.

Aan de andere kant zijn er steeds meer particulieren en zakelijke investeerders op zoek naar rendement op hun vermogen. Spaarrentes zijn tegenwoordig laag en de beurs zeer onberekenbaar. Direct investeren in MKB bedrijven biedt investeerders mooie rendementen tegen inzichtelijke risico’s.

De crowd + 650 investeerders

Op Investormatch kan een ondernemer een goed plan aan investeerders voorleggen. Particuliere en zakelijke investeerders kunnen vervolgens kosteloos investeren in deze plannen. Investormatch is uniek omdat het platform naast een crowd ook een netwerk van 650 gescreende investeerders aan zich gebonden heeft die grote bedragen kunnen investeren.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 020-3031241 of info@investormatch.nl.