Investormatch - Arent Janszoon Ernststraat 595C - Amsterdam - 020 303 12 41 - info@investormatch.nl

Succesverhalen

Het succes van TradeYourTrip - dé marktplaats voor vakanties

30-03-17
Toen Mark van der Wal enkele jaren geleden zijn vakantie wilde annuleren, kon hij geen aanspraak maken op een annuleringsverzekering. Hij viel net buiten de annuleringsvoorwaarden. Gelukkig bracht deze tegenvaller ook iets positiefs met zich mee, want het idee voor TradeYourTrip werd geboren: d&#...
lees meer »

Investormatch helpt FairField groeien

06-03-17
Zoals de naam al doet vermoeden is FairField Training en Coaching specialist op het gebied van opleidingen en trainingen voor uitvoerende medewerkers en operationeel leidinggevenden. Dankzij bemiddeling van Investormatch kwam FairField in contact met investeringsmaatschappij Pitteloo Capital.
lees meer »

Investormatch legt stevig fundament onder 112Motion

04-08-16
Door de vergrijzing worden er dagelijks meer en meer mensen afhankelijk van medische zorg. 112Motion speelt hierop in met een stijlvol vormgegeven wearable de “112Motion Fall Alert”. Een unieke armband die automatisch contact opneemt met een hulpcentrale wanneer er sprake is van een v...
lees meer »

Investormatch en Gallerease: de kunst van het investeren

13-06-16
Gallerease, het innovatieve online kunstplatform dat galeries en kunsthandels direct in contact brengt met een breed internationaal publiek van kunstliefhebbers en verzamelaars, heeft dankzij bemiddeling van het Amsterdamse Investormatch, succesvol funding opgehaald in de tweede seed-capital rond...
lees meer »

Investormatch zet kampeer Airbnb op de kaart

08-03-16
Mede dankzij de inzet van Investormatch is Nederland een opmerkelijk initiatief rijker: Goboony; het eerste on demand platform voor de huur en verhuur van particuliere campers. In ruil voor een belang in de onderneming stapten verschillende Business Angels in via Investormatch. De private investe...
lees meer »

In de hoogste versnelling via crowdfunding

01-03-16
Ondernemer Micha Korst heeft twee succesvolle bedrijven: Garagebedrijf Emotione, gespecialiseerd in het onderhoud en de restauratie van klassiek automobielen en de webshop Jeep-Dodge-Parts die voertuigonderdelen uit de Tweede Wereldoorlog levert.
lees meer »

De 3D-printrevolutie verovert de straat

19-02-16
Local Makers is een uniek concept rond een snelgroeiend fenomeen: 3D-printing. Dankzij bemiddeling van Investormatch beschikt de winkelformule over voldoende kapitaal om uit te breiden.
lees meer »

Lingerie met een ongekend rendement

09-02-16
Dankzij bemiddeling van Investormatch start het lingeriemerk Jolie Care met de ontwikkeling en productie van eigentijdse, luxe lingerie voor (ex-)borstkankerpatiënten.
lees meer »

Laadpalen exploitant NL MAB vindt investeerder via Investormatch

20-10-15
Het in Haarlem gevestigde NL MAB, exploitant van laadpalen voor elektrische auto’s, heeft in korte tijd een landelijk netwerk van laadpalen uitgerold. Omdat het bedrijf razendsnel groeide, was er op korte termijn kapitaal nodig. Dankzij bemiddeling van Investormatch vond NL MAB binnen drie ...
lees meer »

Start-up catch-up haalt financiering binnen

04-09-15
Catch-Up, een innovatieve applicatie, heeft van het Innovatiefonds Noord-Nederland (IFNN) en twee informal investors een investering ontvangen.
lees meer »

TIQ biedt bedrijven beter inzicht in tijdsbesteding dankzij investering

01-09-15
TIQ werkt hard aan de uitrol van hun product en ging daarom op zoek naar kapitaal. Nick Schils, oprichter van TIQ, leerde via Investormatch investeerders Jaap en Joost Kramer kennen. “De klik was meteen goed”, zegt Nick. In augustus namen de broers een aandeel in dé tool voor aut...
lees meer »

International Mental Health haalt groeikapitaal op

23-07-15
International Mental Health, ‘cowboys’ in de mentale gezondheidszorg, heeft via Investormatch groeikapitaal gekregen van investeerders. Noodzakelijk na een groei van 300 procent.
lees meer »

Ondernemer vindt financiering voor verhuur Ferrari

22-05-15
Voor de verhuur van een klassieke Ferrari 308 GTS zocht Richard van Dijk een investeerder. Via Investormatch werd deze gevonden. “Het was gelijk raak.”
lees meer »

Investering voor Hallofo door investeringsmaatschappij Boeg

17-04-15
De Nederlandse start-up Hallofo vond dit jaar via Investormatch een investeerder in Boeg, dat de producent van het horlogetelefoon voor kinderen met kennis en kapitaal steunt.
lees meer »

Risicokapitaal voor evenementenplatform Hugo

10-03-15
De Nederlandse startup Hugo vond startfinanciering via Investormatch. “Dit biedt de mogelijkheid nu door te bouwen”, zegt co-founder en CEO Guy Kessels.
lees meer »

Carrièreplatform IT World Web vindt investeerder

13-02-15
IT World Web, een social career platform gericht op IT-professionals, heeft via Investormatch durfkapitaal aangetrokken om wereldwijde groeiambities vorm te geven.
lees meer »

Durfkapitaal voor Mediaheads

22-01-15
Softwarebedrijf Mediaheads heeft via een private investeerder kapitaal verworven. Hiermee wil het bedrijf uit Heerenveen, dat websites, games en apps maakt, een van zijn games verder ontwikkelen en op de markt brengen. Chamin Hardeman, eigenaar van het bedrijf, is in contact gekomen met de invest...
lees meer »

Anna van Mills com ontvangt startfinanciering via Investormatch

14-11-14
Anna van Mills heeft een kapitaalinjectie ontvangen dankzij bemiddeling van Investormatch. Met de investering door een informal investor wordt de verdere realisatie en groei van de webshop voor customized vrouwenschoenen mogelijk gemaakt.
lees meer »

Groeifinanciering voor Only for Men

14-11-14
De omzet van het familiebedrijf Only For Men is de afgelopen jaren sterk gestegen. Nu er een nieuwe winkelstraat in Reusel wordt gebouwd, is dat een mooie kans om een nieuwe vestiging te openen. Banken hebben moeite om het groeitempo bij te houden en zijn niet happig op het verstrekken van lening...
lees meer »

SocialSensr ontvangt groeifinanciering via informal investor

13-11-14
SocialSensr heeft een kapitaalinjectie ontvangen van een informal investor dankzij bemiddeling van Investormatch. Met de investering wordt de verdere groei van het jonge bedrijf mogelijk gemaakt.
lees meer »

L’invité le Restaurant ontvangt groeifinanciering

13-11-14
Het Amsterdamse restaurant L’invité le Restaurant heeft via bemiddeling van Investormatch risicokapitaal ontvangen van een particuliere investeerder. Met de investering wordt een uitbreiding met meer restaurants mogelijk gemaakt.
lees meer »

Kapitaalinjectie voor ‘Nice op een stokje’ dankzij Investormatch

12-11-14
Nina Weerman startte twee jaar geleden met Nice op een stokje; ijsjes van vers fruit. Het product sloeg aan en inmiddels is het bedrijf zo uitgebreid, dat het een investering nodig had. Investormatch hielp Weerman en haar compagnon aan een private investeerder.
lees meer »

Band op Spanning ontvangt kapitaalinjectie

10-11-14
Band op Spanning heeft een kapitaalinjectie ontvangen van een particuliere investeerder dankzij bemiddeling van Investormatch. Met de investering van €75.000,- wordt de verdere groei van het bedrijf, in de vorm van de ontwikkeling van de slimme Bandenpomp, mogelijk gemaakt.
lees meer »

Loodgieter.nl krijgt kapitaalinjectie

10-11-14
Loodgieter.nl heeft een kapitaalinjectie gekregen van een angel investor dankzij bemiddeling van investormatch.
lees meer »

BootsShoes krijgt lening informal investors

10-11-14
Schoenenretailer BootsShoes trekt dankzij bemiddeling van Investormatch een lening aan via verschillende Business Angels. Er is ruimte voor nog een business angel.
lees meer »

Kapitaalinjectie moet volgende stap LetShare mogelijk maken

09-11-14
Via de bemiddeling van Investormatch wil LetShare, een innovatief platform voor het online boeken van onder meer flexwerkplekken, een investeerder vinden voor Europese expansie. Een eerste investeerder is reeds via Investormatch ingestapt.
lees meer »

Private investeerder verstrekt groeifinanciering aan 3dPrintCompany

08-11-14
Dankzij de bemiddeling van Investormatch heeft Marjan van Lambalgen van 3dPrintCompany een kapitaalinjectie van 150.000 euro ontvangen van een private investeerder.
lees meer »

Quotes over Investormatch

Lees hieronder enkele quotes van ondernemers over Investormatch:
 • Thijs Sprangers - Live on Demand
 • "Investormatch hooked us up with one of our investors. Thanks Peter van Meersbergen for organizing a great pitch audience last september!"
 • Patrick Tiessen - Netive
 • "Via één van onze relaties werden wij getipt om eens een keer met InvestorMatch over de financiersvorm crowdfunding te gaan praten. Wij hadden de financiering al uitgezet in ons eigen warme netwerk. 70% hebben wij zelf kunnen financieren. De laatste 30% heeft InvestorMatch via hun netwerk binnen 2 maanden geregeld. Volgende financieringsaanvragen zullen wij in de toekomst ook via InvestorMatch laten verlopen!"
 • Lisa Streppel - Zutphens restaurant
 • "Voor onze jonge onderneming zochten we een investeerder die met name onze korte termijn leningen wilde overnemen. Via een KvK artikel bij Investormatch terecht gekomen. We waren sceptisch: 'Inschrijfkosten betalen en zaken doen met een onbekende partij is dat wel wat voor ons?' Echter al snel kregen we contact met enkele investeerders. Met één van hen hebben we naar tevredenheid een overeenkomst bereikt."
 • Jef van der Zel - Cyrtina
 • ''Voor de marketing en verkoop van een nieuw product zocht ik een financier en werd door een vriend gewezen op Investormatch. Na het plaatsen van mijn propositie kwamen er direct verschillende investeerders. Met de eerste investeerder klikte het direct goed en zijn we tot een deal gekomen."
 • Niek van der Vechte - Soprano Clinics
 • "In mijn zoektocht naar een investeerder heb ik veel gepitcht en via vele andere matching-platforms mijn propositie kenbaar gemaakt. Hoewel ik via elk platform meerdere leads binnenkreeg, kenmerkten de twee leads via Investormatch zich direct door een no-nonsense aanpak en zeer prettige onderhandelingen. Na ongeveer 3 maanden was ik rond met mijn investeerder die reeds voordat de zaak beklonken was al van grote waarde is geweest in diverse inkoopgesprekken. De keuze voor Investormatch is een juiste gebleken."
 • Marte Vriends - Tuinmania
 • ''In mijn zoektocht naar financiering kwam ik uit bij Investormatch. Na het plaatsen van een profiel heb ik meerdere reacties van investeerders gekregen. Met een van deze investeerders ben ik nu tot een deal gekomen."
 • Roel Reijnen - QuinTech
 • "Voor ons bedrijf QuinTech waren we op zoek naar 1 miljoen euro seedcapital. Dit geld hebben we onder andere nodig voor het verder ontwikkelen en vermarkten van self-service bagage incheck systemen op luchthavens. Via Peter van Meersbergen van Investormatch zaten we binnen enkele weken tijdens een door hem georganiseerde matchingsbijeenkomst aan tafel met een aantal geïnteresseerde fondsen. Daarna hebben we - ook via Peter - nog individueel met een aantal andere partijen gesproken. Uiteindelijk zijn twee door Peter van Meersbergen aangedragen fondsen ingestapt. Samen met 2 andere partijen hebben deze partijen de benodigde 1 miljoen euro in QuinTech geïnvesteerd. Een mooi resultaat, mede dankzij de inspanningen van Investormatch."
 • Andreas Stam - Sportomatic
 • "Voor mijn bedrijf Sportomatic had ik startfinanciering nodig. Bij de bank was dit absoluut geen optie. Daarom ging ik opzoek naar investeerders voor mijn plannen. Via Investormatch had ik zeer snel twee investeerders gevonden! Niet alleen brachten ze het benodigde kapitaal in, ook denken ze echt met het bedrijf mee!"
 • Remko Davids - E-Bon
 • "Investormatch.nl heeft een goede bijdrage geleverd aan het aantal investeerders dat interesse heeft getoond in E-Bon. Ook de kennisoverdracht van dit platform heeft een positieve invloed gehad op het eindresultaat."
 • Paul Naastepad - WakaWaka Light
 • "Voor de uitrol van onze LED-lamp op zonne-energie zijn we op zoek naar risicokapitaal. Na een pitchbijeenkomst van Investormatch hadden wij binnen enkele dagen twee concrete afspraken met investeerders."
 • Simone Halters - Monskey
 • 'De workshop was zeer interessant. Mijn business plan was al door meerdere mensen bekeken maar de waardevolle adviezen die ik van de cursusleiders heb meegekregen hebben mij heel veel meer inzicht gegeven. De uiteindelijke keuze die we nu hebben gemaakt voor crowdfunding is absoluut dankzij deze middag. Absoluut aan te raden!' Event: Masterclass Ready to Invest
 • Gerard Janssen - MIT Europe
 • '... Ik ben heel anders tegen mijn propositie aan gaan kijken! Vooral als je zelf aan het worstelen bent om je business van de grond te krijgen.' Event: Masterclass Ready to Invest
 • Wilbert van den Braak - Inpladi
 • "Deze Masterclass is erg interessant en beantwoordt precies aan mijn verwachting. De trainers zijn zeer betrokken, duidelijk en nemen goed de tijd voor mijn problematiek." Event: Masterclass Verdienmodellen
 • W. Goedheer - Nieuwe Helden
 • "De trainer was goed. Ze gaf fijne toegespitste begeleiding!" Event: Masterclass Verdienmodellen