times

Stetrin BV

Bedrijfsomschrijving

Stetrin BV verkoopt en installeert camerasystemen via zowel de particuliere als de business to business markt. Dit gebeurt o.a. via de website onlinecamerashop.nl.

Het bedrijf is in 2005 opgezet door dhr. Badal. Naast zijn fulltime baan is hij begonnen met het installeren van camerasystemen. Uit eigen ervaring merkte hij dat de kwaliteit van de producten vaak onder de maat was. Hij moest vaak naar de klant om storingen op te lossen . Vervolgens is de ondernemer in het buitenland gaan zoeken naar goede kwaliteit producten om deze te importeren voor de Nederlandse markt. In 2009 heeft hij de webwinkel www.onlinecamerashop.nl opgezet om deze producten aan te bieden.

In 2012 was de omzet uit installatie en productverkoop zo gegroeid, dat hij zijn loondienstverband heeft opgezegd en hij fulltime ondernemer is geworden.. In de jaren erna is het bedrijf stap voor stap gegroeid. In 2018 is het tijd voor een grotere stap. Daarvoor is het team in 2018 uitgebreid om meer klanten te kunnen bedienen. Nu is een financiering gewenst om meer voorraad aan te schaffen om klanten ook daarmee efficiënter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Afzetmarkt en klanten
De klanten van Stetrin bestaan uit particulieren, bedrijven, stichtingen en overheden. De webshop is tweetalig en dit levert ook orders van buiten Nederland op.

Een aantal grote klanten en klantgroepen van Stetrin zijn Q-park, gemeentes, de Nederlandse Politie, huisartsen en Spliethoff.

Door de technische kennis van dhr. Badal zijn er de afgelopen jaren ook technisch uitdagende opdrachten uitgevoerd voor grote klanten. Deze klanten zien de kwaliteit en toegevoegde waarde zijn kennis, waardoor ze lange tijd klant blijven.

Verdienmodel
Stetrin verdient aan zowel de verkoop en installaties van camerasystemen. Met een gemiddelde bruto marge die afgelopen jaar is opgelopen tot 57%, is het bedrijf goed winstgevend.

Huidige bedrijfssituatie

Recent is er overeenstemming bereikt met een grote Amerikaanse leverancier (LTS), die een zeer kwalitatief en concurrerend camerasysteem verkoopt. Het bedrijf wenst deze te gaan verkopen in Europa en Stetrin is voor Nederland de exclusieve partner.

De wens is nu om zowel in te spelen op de sterk groeiende orderportefeuille als ook de nieuwe partnership met LTS. Hiervoor is nu vooral extra voorraad nodig.

Kapitaalbehoefte

De financiering zal gebruikt worden om extra voorraad te kunnen aanschaffen. Met een goed eigen voorraad kan Stetrin sneller producten leveren aan haar klanten. Snelle levertijden zijn een must bij vooral online verkoop. Een deel zal natuurlijk ook worden gebuikt om een basis voorraad aan te leggen van de producten van LTS.

Cijfers

Om meer informatie over cijfers te zien dient u in te loggen.

Team

De ondernemer Steven Badal heeft jaren lange ervaring in het installeren van camerasystemen. Hij heeft alle diploma’s en certificaten om goed en veilig te kunnen werken. Hij heeft de ambitie om van zijn bedrijf de marktleider te maken in camerasystemen. Een ambitie die hij stap voor stap wenst waar te maken. De ondernemer woont samen en heeft drie kinderen.

Verder bestaat het team uit:
- Danny – Verkoper en installateur
- Kevin – Installateur
- Roland – Installateur
- Maroescha – Website en media beheerder
- Dennis – Marketing
- Damian – Website beheer

Vragen

Om meer informatie over vragen te zien dient u in te loggen.

€ 50.000,-
Volgeschreven Annuïteitenlening
Rente 8% B+ Rating
Looptijd 36 mnd G-PD 6,79 %


Downloads

Om downloads te zien dient u in te loggen.

Over de aanbieder

Om meer informatie over de aanbieder te zien dient u in te loggen.

Waarom Investormatch?

Voor de investeerder:


investeerder-rendementAantrekkelijk rendement


investeerder-kansrijkFinanciering op maat


investeerder bijkomende kosten3-voudige risico analyse


investeerder-laagdrempeligKosteloos investeren

Voor de ondernemer:


investeerder-rendementFinanciering op maat


investeerder-kansrijkEfficiënt


investeerder bijkomende kostenResultaatgericht


investeerder-laagdrempeligTransparant