times

Camalot Participatie

Bedrijfsomschrijving

Camalot Participatie B.V., opgericht in 2003 en gevestigd in Dordrecht, levert management- en organisatieadviezen in de industrie, alsmede transport en logistiek. Adviezen hebben over het algemeen betrekking op de operationele en tactische bedrijfsvoering, en richten zich op procesoptimalisatie, organisatiestructurering en risicomanagement. Er is nagenoeg altijd een lange-termijn betrokkenheid bij klanten.

Huidige bedrijfssituatie

Camalot Participatie heeft een sterk netwerk opgebouwd in de Nederlandse olie- en gasindustrie en is bekend op brancheniveau. Ondanks de lagere olieprijzen is dit nog steeds een zeer winstgevende en stabiele sector. De meeste omzet komt dan ook uit deze branche.

Naast managementadvisering participeert Camalot Participatie ook in beginnende ondernemingen in het verlengde van zijn eigen dienstverlening. Aan deze ondernemingen worden geregeld ook management- en bestuursactiviteiten verleend. Er is spraken van een hands-on betrokkenheid.

Kapitaalbehoefte

Camalot Participatie is medeoprichter van CapCloud Academy Solutions, opgericht in 2011 en gevestigd te Utrecht. Deze onderneming is inmiddels door de opstartfase en is bezig aan haar eerste groeifase. Capcloud heeft door een kortlopende financiering en de beoogde groei een financieringsbehoefte van EUR 50.000,-.

Aangezien Camalot een veel stabielere kasstroom genereert, zal Camalot de lening aantrekken en hiermee Capcloud financieren. Dit doet Camalot op basis van de kasstroom die hij buiten Capcloud genereert (stand-alone). De deelname in Capcloud is voorzichtigheidshalve in de rating van Investormatch in mindering gebracht op het eigen vermogen.

Cijfers

Om meer informatie over cijfers te zien dient u in te loggen.

Team

Bart Dijkhuizen is reeds lange tijd ondernemer. Bart Dijkhuizen begon in 2003 samen met twee compagnons Cataly Partners B.V., een technisch-operationeel adviesbureau. Hij heeft zijn aandeel hierin in 2011 verkocht, bij een omzet van 1,8 mln euro. Hierna is hij als zelfstandige opdrachten gaan aannemen via Camalot Participatie en is hij medeoprichter en investeerder in CapCloud.

Vragen

Om meer informatie over vragen te zien dient u in te loggen.

€ 50.000,-
Volgeschreven Annuïteitenlening
Rente 9% B+ Rating
Looptijd 60 mnd G-PD 0,21 %


Downloads

Om downloads te zien dient u in te loggen.

Over de aanbieder

Om meer informatie over de aanbieder te zien dient u in te loggen.

Waarom Investormatch?

Voor de investeerder:


investeerder-rendementAantrekkelijk rendement


investeerder-kansrijkFinanciering op maat


investeerder bijkomende kosten3-voudige risico analyse


investeerder-laagdrempeligKosteloos investeren

Voor de ondernemer:


investeerder-rendementFinanciering op maat


investeerder-kansrijkEfficiënt


investeerder bijkomende kostenResultaatgericht


investeerder-laagdrempeligTransparant