times

Stagiair(e) Investormatch


Wil jij ervaren hoe het is om te werken in de dynamische wereld van crowdfunding en investeerders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een stagiair(e) die ons voor een periode van 5-6 maanden gaat ondersteunen. Tijdens deze periode word je begeleid door een ervaren consultant, maar tegelijkertijd krijg je ook heel veel vrijheid.

Wij krijgen dagelijks veel financieringsaanvragen binnen. We gaan jou leren om een eerste screening te doen op basis van de aangeleverde informatie. Je staat dus aan de wieg van geweldige innovaties en je bent een belangrijke schakel in de zoektocht van een ondernemer naar financiering. Naast contact met ondernemers heb je tijdens je stage ook direct contact met investeerders, fondsen en andere financiers. Bijvoorbeeld wanneer je bezig bent met de organisatie van een investeerdersmeeting.

Onderzoeksopdracht

In overleg kunnen we een onderzoeksopdracht formuleren die voldoet aan de eisen van school en die tegelijkertijd bijdraagt aan de doelstellingen van Investormatch.

Standplaats: Amsterdam, nabij Zuidas
Uren per week: 40
Werk-/denkniveau: HBO

Over Investormatch en DB&P
Investormatch is hét crowdfundingplatform voor MKB Nederland dat sinds 2016 onderdeel uitmaakt van DB&P. Investormatch is uniek omdat het platform naast een crowd ook een netwerk van 1000 gescreende investeerders aan zich gebonden heeft die grote bedragen kunnen investeren.

DB&P ondersteunt al ruim 35 jaar ondernemers van nu en ondernemers van de toekomst bij het vinden van de benodigde financiële middelen voor onderzoek en ontwikkeling. Met een dienstenpalet bestaande uit subsidies, leningen, kredieten, crowdfunding, fiscale voordelen en participaties zijn wij in staat de meest optimale financieringsmix voor een bedrijf of project te realiseren. Samen hebben wij kantoren in Amsterdam, Breda, Eindhoven en Antwerpen en voorlopig zijn wij nog lang niet uitgegroeid.

Wij vragen:
• Je volgt een HBO opleiding
(bij voorkeur in de richting van commerciële economie / bedrijfskunde)
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Service & sales gericht.
• Je hebt een passie voor cijfers
• Communicatief vaardig: je praat zonder problemen met zowel ‘kleine’ ondernemers als grote fondsen en banken.

Wij bieden:
• Een uitdagende en leerzame stage in een groeiorganisatie met klanten in de innovatieve sector
• € 350 o.b.v. 5 dagen
• Dagelijks een verse lunch
• Begeleiding door ervaren consultants
• Interessante en leerzame events

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij of ken jij de geschikte persoon voor deze functie? Neem dan contact op met Annemarie Havelaar via 020-3031241 of solliciteer direct en stuur je cv en motivatiebrief naar info@investormatch.nl. Wij kijken uit naar jouw reactie!