Investormatch - Arent Janszoon Ernststraat 595C - Amsterdam - 020 303 12 41 - info@investormatch.nl

Over ons

Crowdfunding en investeerders zijn tegenwoordig een belangrijkere bron van kapitaal voor ondernemers. Omdat bancaire financiering voor MKB bedrijven lastig is, wordt er steeds vaker naar een particuliere investeerder gezocht die een krediet wil verstrekken of een aandeel wil nemen.

Aan de andere kant zijn er steeds meer particulieren en zakelijke investeerders op zoek naar rendement op hun vermogen. Spaarrentes zijn tegenwoordig laag en de beurs zeer onberekenbaar. Direct investeren in MKB bedrijven biedt investeerders mooie rendementen tegen inzichtelijke risico’s.

Investormatch is hét crowdfunding platform waar investeerders rechtstreeks in bedrijven investeren. Een ondernemer met een goed plan kan dit op Investormatch online aan investeerders aanbieden. Particuliere en zakelijke investeerders kunnen investeren in deze plannen. Dit kan door als investeerder een lening te verstrekken of door als investeerder een aandeel in het bedrijf te nemen.

Investormatch is uniek omdat het naast een 'crowd' ook een groep van 1000 Premium investeerders heeft, zogenaamde business angels en investeringsfondsen. Dit zijn gescreende investeerders die grotere bedragen (meer dan 40.000 euro) kunnen en mogen investeren.

Investormatch bestaat al sinds 2011 en heeft een jarenlange ervaring met het financieren van bedrijven. Sinds de start zijn vele bedrijven via het platform gefinancierd. Op de pagina succesverhalen staan een aantal referenties van ondernemers.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via 020-3031241 of info@investormatch.nl.

Investormatch

Arent Janszoon Ernststraat 595 C
1082 LD Amsterdam


T 020 - 303 12 41
E info@investormatch.nl
W www.investormatch.nl