times

Investormatch en De Breed & Partners lanceren investeringsfonds TechFund One

04-04-2019
Vol trots lanceren wij vandaag ons eigen investeringsfonds: TechFund One. Dit fonds gaat technologische bedrijven met een kansrijke innovatie van groeikapitaal voorzien.
Dankzij jarenlange ervaring hebben De Breed & Partners en Investormatch niet alleen zicht op de financieringsbehoefte van mkb-ondernemers, maar ook op de tekortkomingen in het huidige financieringslandschap. “Wij zien een hiaat in de huidige financieringsmarkt. Er is een grote groep innovatieve ondernemers die te klein wordt gevonden door bestaande investeringsfondsen, maar die het zogeheten friends, family and fools niveau ontstegen zijn. Voor deze bedrijven is er nu TechFund One”, legt fonds manager Peter van Meersbergen uit.

Van ondernemer naar investeerder
Alles is in huis om het TechFund tot een succes te maken. Zo beschikt de Breed & Partners over de technologische deskundigheid en Investormatch over de financiële kennis. Daarnaast zijn er achttien investeerders aangesloten bij TechFund One met stuk voor stuk een achtergrond als succesvol ondernemer. Dat is een groot voordeel voor ons fonds, want deze groep beschikt als geen ander over de expertise op het gebied van ondernemerschap.

Kansrijke proposities
Zowel bedrijven in de maakindustrie als softwarebedrijven kunnen een financieringsaanvraag tussen € 100.000 en € 250.000 indienen bij het TechFund. Business cases die voldoen aan de gestelde voorwaarden, zoals schaalbaarheid en een IP worden vervolgens gefinancierd in samenwerking met ons eigen netwerk. We streven naar een portfolio van tien tot twaalf tech-bedrijven in de komende vier jaar.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over TechFund One? Of bent u benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor uw tech-bedrijf? Neem contact op met fonds manager Peter van Meersbergen of ontdek de mogelijkheden op www.techfundone.nl

Gerelateerde artikelen