times

ExRobotics vindt investeerder via Investormatch

22-02-2019
ExRobotics, een pionier op het gebied van robotoplossingen voor explosiegevaarlijke omgevingen, ging via Investormatch op zoek naar een investeerder. Met succes, want Rotterdam Port Fund heeft een belang genomen in het innovatieve roboticabedrijf.
Dankzij de investering kan ExRobotics haar productiecapaciteit vergroten en internationaal uitbreiden. Er wordt dan ook niet alleen geprofiteerd van financiële groei, maar ook van het netwerk van het fonds.

Investormatch
Consultant Peter van Meersbergen van Investormatch legde contact met Frans van der Harst van het Rotterdam Port Fund. Een goede keuze, want volgens Frans past het roboticabedrijf perfect in hun investeringsprofiel: "De potentiële toepassingsmogelijkheden van de robots in de olie- en gasindustrie raken voor ons belangrijke thema’s als veiligheid, onderhoud en digitalisering."

Over ExRobotics
ExRobotics is opgericht in 2017 en uitgegroeid tot een pionier in het produceren van modulaire robots die olie- en gasinstallaties op afstand kunnen inspecteren. Dit biedt veel voordelen ten opzichte van mensen ter plaatse sturen. Het is niet alleen veiliger, maar ook sneller en efficiënter.

Binnenkort publiceren wij het succesverhaal van ExRobotics.

Gerelateerde artikelen