times

Investeerdersmeeting april in Eindhoven

20-03-2018
Op vrijdag 20 april vindt de investeerdersmeeting van Investormatch voor het eerst niet plaats in Amsterdam, maar in Eindhoven.
Zes keer per jaar organiseren wij een investeerdersmeeting. Tijdens deze meeting krijgen gescreende bedrijven de kans zich te presenteren aan het investeerdersnetwerk van Investormatch. Deze meetings hebben al geleid tot diverse succesverhalen.

Het innovatieve high tech centrum van Europa
Voor de maand april hebben wij ervoor gekozen om uit te wijken naar Eindhoven. De regio Brainport Eindhoven is één van de meest innovatieve high tech centra van Europa. Sommigen noemen deze regio ook wel ‘startup heaven’, vanwege het unieke ondernemersklimaat dat hier heerst. Volgens de Financial Times Direct Investment Index staat Brainport Eindhoven dan ook in de top drie als het gaat om het aantrekken van buitenlandse bedrijven en investeringen.

Deelnemen?
De investeerdersmeeting wordt gehouden op Strijp-S in de Apparatenfabriek. Het programma start om 14:00 uur en wordt afgesloten met een borrel om 15:50 uur. Wilt u graag deelnemen aan de investeerdersmeeting op 20 april? Registreer u dan als investeerder bij Investormatch en meld u aan voor deze meeting.

Gerelateerde artikelen