times

Crowdfundingpitch Typeqast volschreven

14-03-2018
Het Amsterdamse softwarebedrijf Typeqast heeft haar doelbedrag van €100.000 behaald. Dat betekent dat de crowdfundingpitch 100% is volschreven.
Typeqast is een creatief tech- en softwarebedrijf dat maatwerkoplossingen ontwikkelt voor MKB bedrijven. Eerder konden wij al melden dat de omzet van februari 10% hoger lag dan in voorgaande maanden. Ook werd er in de tussentijd een nieuwe klant aangetrokken en een bestaande klant liet weten twee extra teams geleverd te willen krijgen. Deze positieve ontwikkelingen zorgden ervoor dat de pitch nog sneller vol liep. De investering zal worden aangewend als werkkapitaal.

Typeqast in de Crowdfunding Top 40
De pitch van Typeqast ging in februari online en behaalde twee keer de Nederlandse Crowdfunding Top 40. In week 8 stond Typeqast op de 15e plaats en in week 10 op de 30e plaats. De Crowdfunding Top 40 is een wekelijks overzicht van de 40 crowdfundingpitches die het meeste geld hebben opgehaald. De Top 40 wordt iedere vrijdag gepubliceerd door De Breed & Partners.

Wilt u ook gaan crowdfunden?
Bekijk hier hoe crowdfunding bij Investormatch werkt en vul vrijblijvend een financieringsaanvraag in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Wilt u graag investeren in een pitch? Dat kan al vanaf €100. Meld u aan voor onze nieuwsbrief, zodat u als eerste op de hoogte bent van nieuwe pitches op Investormatch.nl

Gerelateerde artikelen