times

DB&P opent nieuw kantoor in België

31-01-2018
DB&P nam in september 2016 een meerderheidsbelang in Investormatch en heeft al vestigingen in Amsterdam, Breda en Eindhoven. Het nieuwe kantoor van DB&P is gevestigd aan De Keyserlei, tegenover het Centraal Station van Antwerpen.
Al ruim 35 jaar ondersteunt DB&P Nederlandse ondernemers bij het vinden van het benodigde R&D budget voor de ontwikkeling van technologische vernieuwingen. Volgens DB&P consultant Sydney van Bokhoven is het betreden van de Belgische markt daarom een logische stap: “Doordat wij een vestiging hebben geopend in Antwerpen, kunnen wij innovatieve bedrijven in België gaan assisteren bij het vinden van de juiste financieringsmiddelen voor innovatie. Maar dat niet alleen, want ook Nederlandse klanten met vestigingen in België kunnen we nu nog beter bedienen met onze financieringsmix.”

Verschillen tussen Nederland en België
In België kan men, net als in Nederland, subsidie aanvragen bij de overheid voor R&D werkzaamheden. Toch zijn er veel verschillen, maar hierop is Sydney dankzij zijn Belgische achtergrond voorbereid: “Wij zijn ons bewust van de verschillen tussen Nederland en België. Niet alleen op het gebied van financiering, maar ook op het gebied van communicatie en zaken doen. Hiervoor hebben wij gelukkig ruim voldoende expertise in huis.”

Meer informatie?
Bent u (ook) gevestigd in België en bent u benieuwd hoe uw financieringsmix eruit ziet?
Kijk dan op www.db-p.be of neem contact op via info@db-p.be of +32 (0) 3 304 96 45

Gerelateerde artikelen