times

Influencer-marketingplatform ontvangt kapitaalinjectie

13-12-2017
Airbridge Equity Partners investeert in het influencer-marketingplatform Join. Met deze kapitaalinjectie krijgt Join de kans zich verder uit te breiden in de Europese markt en om de Artificial Intelligence technologieën die het platform gebruikt door te ontwikkelen.
Momenteel is Join actief in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en de Benelux: het platform krijgt nu de kans om zich nog verder uit te breiden in de Europese markt. Oprichter en CEO van Join Paolo Martorino vertelt dat het platform ernaar streeft om een leidende positie te verkrijgen op het gebied van influencer marketing. Hierbij is het belangrijk om uit te breiden naar andere omringende landen. Met de kapitaalinjectie kan Join het team uitbreide. Ook haken brands en influencers sneller aan om technologische innovaties op hoge snelheid toe te passen.

Join

Join biedt marketeers en bedrijven een online platform om influencers te kunnen monitoren en activeren. Momenteel wordt onder andere de content van influencers geanalyseerd door het platform en maakt het automatisch een match tussen influencers en merken. Met het groeigeld kan Join via machine learning mogelijk ook de stijl en persoonlijkheid leren kennen. Verder biedt het platform de mogelijkheid integraties te crëeren door middel van visual searching.

Airbridge Equity Partners

Airbridge Equity Partners heeft internationale expertise met hun investeringen en ervaring met management in digital marketing, marketplaces, SaaS, technologie en e-commerce. Investeringen worden alleen gedaan indien er vertrouwen is in de ambities van het bedrijf. Investeerders merken op dat Join onderscheidend is in de markt en als enige platform de opdrachtgevers de mogelijkheid geeft influencers te selecteren, maar ook om campagnes te lanceren en monitoren. Hoewel de markt nog relatief jong is, vindt de investeerder het al een zeer innovatieve en volwassen oplossing. Over het algemeen vinden investeerders de groeidoelstellingen een kapitaalinjectie waard.

Gerelateerde artikelen