times

Telco Accessories B.V. ontvangt investering van Holland Venture

12-12-2017
Telco Accessories B.V. heeft een investering ontvangen van Holland Venture. Dit stelt de organisatie in staat om door middel van een buy-and-build strategie haar groeiambities te behalen.
Het bedrijf Telco Accessories B.V., wat opgericht is in 2008, ontwikkelt onder haar eigen merken Gecko Covers en Xtorm mobiele accessoires. Hierbij ontwikkelt Gecko Covers voornamelijk beschermhoezen en accessoires voor tablets, macbooks en e-readers. Xtorm creëert power banks, solarchargers, power home-oplossingen en kabels.

Strategie

Holland Venture neemt de aandelen over van Nedvest, die een meerderheidsbelang in Telco Accessories B.V. heeft. Het management herinvesteert samen met Holland Venture om de nieuwe buy-and-build strategie uit te rollen. Ralph Both, CEO van Telco Accessories B.V., vermeldt dat Holland Venture een sterke partner is met veel ervaring die de organisatie naar een volgende fase kan brengen. De strategie zorgt dat de organisatie zich zal richten op overnames en ontwikkeling. Hierbij wordt specifiek gedoeld op mobiele accessoire providers en het ontwikkelen van eigen technologie. Aan de hand van deze strategie doelt Telco Accessories B.V. erop om het eigen productaanbod uit te breiden.

Holland Venture

Holland Venture heeft meer dan 130 succesvolle investeringen gedaan in Nederlandse MKB-ondernemingen in de afgelopen 35 jaar. Hierin ligt de focus voornamelijk op groeimarkten in Healthcare en Technology sectoren. Graag gaat Holland Venture een duurzame, open en professionele relatie aan met managementteams van de bedrijven waarin wordt geïnvesteerd.

Gerelateerde artikelen