Investormatch - Arent Janszoon Ernststraat 595C - Amsterdam - 020 303 12 41 - info@investormatch.nl

ParkFlyRent gaat vliegend van start met behulp van crowdfunding

Autodeelplatform ParkFlyRent is pas een paar dagen live op het crowdfundingplatform Symbid, maar heeft nu al ruim de helft van haar doelbedrag van € 150.000 gehaald. Sinds vandaag (17-5) is de campagne beschikbaar voor iedereen waar het eerst nog een gesloten case was voor een besloten groep investeerders.

ParkFlyRent werd 3 jaar geleden opgericht als eerste parkeer+carshare platform. Gebruikers kunnen gratis ‘parkeren’ bij een luchthaven. Terwijl zij weg zijn verhuurt het bedrijf de auto aan hun klantenkring. De auto is verzekerd op het moment van verhuren en wordt weer in goede conditie afgeleverd aan de eigenaar. Zo gaat de start-up de concurrentiestrijd aan met parkeergarages, deelplatformen en autoverhuurders.

Goede start
De dienst groeit momenteel snel; in de laatste twee maanden is het aanbod verdubbeld. CMO Jochem de Boer: “Het gaat enorm hard nu, ook dankzij samenwerkingen met leasemaatschappijen als BusinessLease en platformen als Nudge. Gaaf om dat ook in de crowdfunding terug te zien!”, aldus CMO Jochem de Boer.


Gerelateerde artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Financiering aanvragen

Bent u een ondernemer op zoek naar financiering?

  • Zowel leningen als aandelen
  • Grootste financieringsnetwerk van Nederland
  • Lage kosten

Direct financiering aanvragen

Starten met investeren

Wilt u investeren middels een lening of aandelen?

  • Vanaf €100,-
  • Aantrekkelijk rendement
  • Professionele risicoanalyse

Investeren