times

BB Capital neemt meerderheidsbelang in The Rent Company

21-04-2016
Door middel van dit groeikapitaal hoopt het bedrijf de verwachting van 50% groei de komende jaren te realiseren met in 2018 meer dan 100 scholen die gebruik maken van het abonnement.

The Rent Company is de marktleider van full service verhuurabonnementen van laptops. Deze ICT oplossingen zorgen dat de educatieve prestaties op het voortgezet onderwijs worden verbeterd. The Rent Company meent het venture capital niet per definitie nodig te hebben, maar heeft voor BB Capital gekozen om hun kennis en ervaring en hoopt de stroomversnelling zo efficiënt mogelijk te kunnen kanaliseren.

Door middel van de totaaloplossing hoeven scholen zich niet meer druk te maken en alles te regelen, maar kunnen zich focussen op het gebruik van het digitale lesmateriaal. De laptops, financiering, service en verzekeringen worden allemaal geregeld.

Investeringsfonds BB Capital ziet met deze investering kansen om maatschappelijke doelen te bereiken. Het bedrijf faciliteert in een markt met enorm groeipotentieel, digitaal onderwijs, wat binnen de investeringsfocus past van BB Capital. Dit fonds focust zich ook op bedrijven binnen de zorg, ICT en zakelijke dienstverlening.

Gerelateerde artikelen