times

Nieuws

42% van crowdfunders neemt investeringsbesluit binnen 10 minuten!

20-07-17
Uit onderzoek van crowdfundmarkt.nl blijkt dat 42% van de ondervraagde investeerders binnen 10 minuten de beslissing neemt om wel of niet te investeren in een pitch.
lees meer »

Ontwikkelaar bacterie afstotende coating heeft € 600.000 financiering opgehaald

14-07-17
LipoCoat heeft dit bedrag opgehaald via particuliere investeerders, subsidies en strategische partners.
lees meer »

Investeringsmaatschappij BB Capital Investments neemt belang in Travel Health Group

11-07-17
Vandaag is bekendgemaakt dat Investeringsmaatschappij BB Capital Investments een belang heeft genomen in de Travel Health Group (THG). Dankzij deze investering is THG in staat om haar positie als marktleider in de anti-insecten producten en travel health care innovaties verder uit te bouwen.
lees meer »

Bent u Investor Ready?

11-07-17
Deze zomer organiseert Investormatch een Investor Ready Programma, bestaande uit drie inspirerende Masterclasses.
lees meer »

Belgische investeerder neemt belang in Nederlandse notenfabrikant

10-07-17
De Belgische investeerder Gimv investeert in de Nederlandse notenfabrikant Snack Connection. Dat heeft Gimv afgelopen vrijdag zelf bekendgemaakt.
lees meer »

Main Capital Partners realiseert eerste closing van Main Capital V

06-07-17
Main Capital Partners heeft aangekondigd dat zij een initiële closing van Main Capital V hebben gerealiseerd, ruim boven de € 100 miljoen.
lees meer »

Het gaat goed met crowdfunding in Nederland!

03-07-17
Na een mindere periode gaat het weer goed met crowdfunding in Nederland. Bedrijven haalden in de eerste helft van 2017 net geen € 100 miljoen op via crowdfunding. Dat berekende Douw&Koren.
lees meer »

Russisch investeringsfonds koopt Holland & Barrett

26-06-17
De Britse winkelketen Holland & Barrett is voor een bedrag van £ 1,8 miljard (€ 2,05 miljard) verkocht aan de Russische investeerder L1 Retail. Dat melden Britse media.
lees meer »

Clooney verkoopt Tequila merk voor $ 1 miljard

23-06-17
Het zijn mooie tijden voor acteur George Clooney, nadat zijn vrouw is bevallen van een tweeling verkoopt hij zijn drankmerk voor een aanzienlijk bedrag. De Britse drankgigant Diageo heeft het bedrijf voor $ 1 miljard overgenomen. Diageo heeft onder andere de merken Johnnie Walker, Smirnoff en C&#...
lees meer »

Onvoldoende regulering voor Blockchain?

22-06-17
De op blockchain gebaseerde cryptocurrency Bitcoin is de laatste tijd enorm toegenomen in waarde. Hoewel de achterliggende technologie door deskundigen als veelbelovend wordt gezien, zetten velen hun vraagtekens bij de toename in prijs van de valuta’s. Zo is Bitcoin sinds maart 3 keer in w...
lees meer »

Technische universiteiten richten investeringsfonds op

21-06-17
De technische universiteiten van Wageningen, Enschede en Eindhoven hebben de handen ineengeslagen om samen een gespecialiseerd investeringsfonds te creëren. Het fonds is goed voor 75 mln. en is bedoeld voor investeringen in start-ups afkomstig van de vier technische universiteiten.
lees meer »

Groene variant op Nespresso cups zoekt kapitaal via crowdfunding

20-06-17
Producent Halo Coffee London zoekt £ 1,6 miljoen via het Engelse Crowdfunding platform Growthdeck. Op dit moment zijn 14 investeerders samen goed geweest voor in totaal £ 242,000.
lees meer »