times

Nieuws

€ 200 miljoen voor MKB actieplan

19-09-18
Uit de Miljoenennota blijkt dat er in 2019 veel geld wordt vrijgemaakt voor MKB Nederland. Deze investering wordt aangewend voor de versterking van een duurzame, innovatieve en internationale economie.
lees meer »

Belangrijke wijziging crowdfunding

07-09-18
Let op! Als u als investeerder meedoet in toekomstige crowdfundprojecten bij Investormatch, gaat er iets belangrijks voor u wijzigen.
lees meer »

Investormatch één van de weinige platforms zonder kosten voor investeerder

31-08-18
Crowdfundmarkt onderzocht de kosten die een investeerder afdraagt aan crowdfundplatforms. Ook Investormatch is meegenomen in het onderzoek. Gemiddeld dragen investeerders €20 af aan platforms, bij een investering van €1.000. Investormatch is één van de platforms waarbij er gee...
lees meer »

Nieuw fonds maakt lenen voor MKB eenvoudiger

20-08-18
Voor het Nederlandse MKB wordt een kredietfonds opgericht van € 1 miljard. De Amerikaanse investeerder KKR, de Britse vermogensbeheerder Schroders en leningenplatform Neos maken het fonds mogelijk. Dit meldt het Financieel Dagblad.
lees meer »

Tiental Nederlandse startups behoren tot beste van Europa

17-08-18
In de lijst met de Europe's 100 Hottest Startups, staan een tiental Nederlandse startups. De lijst is te vinden in het prestigieuze Amerikaanse technologiemagazine Wired.
lees meer »

Investeerders in crowdfunding en crypto’s: wat zijn de verschillen?

02-08-18
Zijn er verschillen tussen investeerders in crypto’s en investeerders in crowdfunding? Met deze vraag hield Crowdfundmarkt zich de afgelopen tijd bezig.
lees meer »

Fairphone haalt € 1 miljoen op met crowdfunding

31-07-18
Telefoonfabrikant Fairphone heeft in week tijd tijd € 1 miljoen opgehaald. Hiermee bereikte de smartphoneproducent de nummer 1 positie in de Crowdfunding Top 40. Het doelbedrag is € 2,5 miljoen.
lees meer »

Walvis draagt financieel bij aan groei RecruitNow

26-07-18
RecruitNow ontvangt een forse investering van Venture capital fonds Walvis. De snelgroeiende online recruitment specialist wil met het kapitaal innoveren met haar technologie, marketingactiviteiten opschalen en het partnernetwerk uitbreiden.
lees meer »

Meer MKB bedrijven op zoek naar alternatieve financiering

23-07-18
36% van de MKB'ers zoekt alternatieve financiering. Dit blijkt uit de nieuwe financieringsmonitor die is verstuurd naar de Tweede Kamer. Dit percentage is hoger dan een half jaar geleden, toen zocht 25% van de MKB’ers alternatieve financiering.
lees meer »

Investeringsmaatschappij 5square neemt Intersteel ove

20-07-18
Investeringsmaatschappij 5square neemt producent van hoogwaardig hang- en sluitwerk Intersteel uit Rhenen over. 5Square neemt de aandelen over van ING Corporate Investments, investeringsmaatschappij Rikon Holding en Peter van Leeuwen. Na de transactie houdt Peter van Leeuwen nog 20% van de aandel...
lees meer »

Stijging in financiering voor startups

12-07-18
In het tweede kwartaal van 2018 hebben Nederlandse startups meer dan € 200 miljoen aan financiering opgehaald. Dat blijkt uit cijfers van StartupJuncture. In het eerste kwartaal was dit nog € 100 miljoen.
lees meer »

Aanzienlijke groei in Nederlandse crowdfundingmarkt

03-07-18
In het eerste halfjaar van 2018 is de crowdfundingmarkt in Nederland met 36% gegroeid. Er zijn maar liefst 1.127 projecten gefinancierd, met een totale waarde van €115 miljoen.
lees meer »