times

Nieuws

Eindhovense startup haalt €45 miljoen op

16-11-17
Xeltis meldt dat het project een serie C financiering heeft opgehaald van €45 miljoen. De financiering is nodig om toekomstige klinische activiteiten en verdere product- en marktontwikkeling te realiseren. Dit bedrag is de grootste investering die is opgehaald in één ronde door ee...
lees meer »

Crowdfundingpitch 48 uur voor openstelling beschikbaar

14-11-17
Vanaf nu wordt alle projectinformatie van een crowdfundingpitch 48 uur voor de openstelling gepubliceerd op de website van Investormatch.
lees meer »

ALLSAFE investeert in vermogensfonds Erasmus Universiteit

10-11-17
De Erasmus Universiteit is een nieuw vermogensfonds begonnen dat zich zal focussen op wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. ALLSAFE Mini Opslag heeft als één van de eersten geïnvesteerd.
lees meer »

Onderzoek KPMG meldt ontwikkelingen voor fintechmarkt

09-11-17
Uit het driemaandelijkse onderzoek Pulse of Fintech van KPMG is gebleken dat Europese ondernemingen steeds meer geld investeren in startups die actief zijn met fintech. Dit jaar hebben bedrijven $ 647 in fintech startups geïnvesteerd.
lees meer »

Acceleratorprogramma Startup in Residence voor derde keer van start

08-11-17
Met het project Startup in Residence richt Amsterdam zich op een acceleratorprogramma voor startups. Dertien van de 85 aangemelde startups zullen deelnemen aan het programma dat naar verwachting een half jaar zal duren.
lees meer »

Het volwassen worden van de crowdfundmarkt

07-11-17
Crowdfunding is niet langer ‘nieuw’ en er bestaan nog problemen. Deze problemen en vragen rondom deze manier van financiering kan potentiële investeerders afschrikken. De markt moet nieuwe doelgroepen aantrekken, echter is dit moeilijk. Deze problemen houden de marktgroei van cro...
lees meer »

Nederlandse bedrijven investeren weer meer in R&D

02-11-17
De investeringen in Research and Development zijn het afgelopen jaar weer toegenomen. Het gaat om een stijging van 2,1% naar 4,3% van de omzet.
lees meer »

Sophie Kahn haalt € 2,2 miljoen op voor haar bedrijf AUrate

01-11-17
Het Nederlandse bedrijf AUrate heeft € 2,2 miljoen opgehaald voor een volgende investeringsronde. Volgens Sophie Kahn, oprichter van het juwelenbedrijf, kan het bedrijf zich nu focussen op de uitbreiding van de retail- en marketingstrategie. Verder zal het team uitgebreid worden met 25 mensen.
lees meer »

Kapitaalinjectie voor Hudson's Bay Company

27-10-17
Hudson’s Bay Company (HBC) wordt geholpen met een een investering van een half miljard dollar door investeerdersmaatschappij Rhône Capital. Verder neemt het fonds het pand van Lord & Taylor, deel van moederorganisatie HBC, over met werkruimteverhuurder WeWork voor $ 850 miljoen.
lees meer »

ING start investeringsfonds voor fintech bedrijven

26-10-17
ING kondigde vanochtend aan dat het een fonds heeft opgezet dat zich zal richten op investeringen in Fintech bedrijven. Dit fonds zal bestaan uit € 300 miljoen voor startende en groeiende Fintech bedrijven.
lees meer »

Vakantieplatform TourRadar haalt $ 10 miljoen op in financieringsronde

25-10-17
Het Nederlandse Endeit Capital leidt een investering van $ 10 miljoen in het Oostenrijkse TourRadar. Andere investeringsmaatschappijen die ook meedoen zijn Cherry Ventures en Hoxton Ventures.
lees meer »

Nieuw crowdfundingrecord VanMoof

24-10-17
Fietsenmerk VanMoof heeft een nieuw crowdfundingrecord gevestigd. Ze haalden in slechts 14 dagen een bedrag van €2.500.000 op via One Planet Crowd. Nog nooit haalde een bedrijf meer geld op in zo’n kort tijdsbestek met een equity crowdfundingcampagne via een Nederlands crowdfundingplat...
lees meer »