times

Nieuws

Rotterdamse start-up ontvangt €1 miljoen groeigeld

09-01-18
Tiledmedia, een Rotterdamse tech-startup, heeft ruim € 1 miljoen opgehaald om hun virtual reality streamingsoftware op de markt te brengen.
lees meer »

Trends crowdfunding 2017

03-01-18
De crowdfundingmarkt is in 2017 gegroeid ten opzichte van 2016, zo is te merken uit cijfers vanuit Crowdfundmarkt. Zo is er een stijging van investeringen gezien van 36% naar €182,5 miljoen. AFM geregistreerde crowdfundingplatformen hebben bij elkaar opgeteld 1470 projecten gepubliceerd.
lees meer »

Groeifinanciering voor refurbished Apple devices

21-12-17
Aanbieder van refurbished iPhones en andere Apple apparaten Forza Refurbished heeft een investering ontvangen van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Forza Refurbished zal de investering gebruiken om groei mogelijk te maken zodat de Bredase onderneming kan voldoen aan de groeiende vraa...
lees meer »

Nieuwe investeringsfondsen voor scale-ups

17-12-17
Investeringsmaatschappij Fortino Capital lanceert haar tweede investeringsfonds. In dit fonds zal €200 miljoen beschikbaar worden gesteld voor investeringen in scale-ups binnen de Benelux.
lees meer »

Influencer-marketingplatform ontvangt kapitaalinjectie

13-12-17
Airbridge Equity Partners investeert in het influencer-marketingplatform Join. Met deze kapitaalinjectie krijgt Join de kans zich verder uit te breiden in de Europese markt en om de Artificial Intelligence technologieën die het platform gebruikt door te ontwikkelen.
lees meer »

Telco Accessories B.V. ontvangt investering van Holland Venture

12-12-17
Telco Accessories B.V. heeft een investering ontvangen van Holland Venture. Dit stelt de organisatie in staat om door middel van een buy-and-build strategie haar groeiambities te behalen.
lees meer »

AkzoNobel investeert €4 miljoen in silica uitbreiding

07-12-17
AkzoNobel heeft meer dan €4 miljoen geïnvesteerd in de uitbreiding van hun silicafabriek in Zweden. Dit is besloten als reactie op de toegenomen vraag, die momenteel met ongeveer 5% per jaar groeit. Eind 2018 moeten de werkzaamheden rondom de silicafabriek in Bohus afgerond zijn.
lees meer »

Groei van startup naar scale-up stijgt

05-12-17
Meer startups groeien door naar scale-ups. De hoeveelheid snelgroeiende miljoenenbedrijven stijgt terwijl de groei bij gevestigde bedrijven achterblijft.
lees meer »

Nieuwe financieringsoplossing voor startups door Rabobank

28-11-17
De Rabobank lanceert een nieuw financieringsfonds voor startups als nieuwe financieringsoplossing.
lees meer »

Recordbedrag opgehaald aan investeringen tijdens event

27-11-17
Tijdens het Haarlemse startup-event ‘Present Your Startup’ is een recordbedrag aan investeringen opgehaald. Het online trainingsplatform Maester gooide hoge ogen met het ophalen van maar liefst € 420.000. Dit gebeurde ‘live’ tijdens de finale van het evenement op 22 n...
lees meer »

Nieuw durffonds voor tech scale-ups

21-11-17
Walvis Participaties, opgericht door John Fentener van Vlissingen, investeert in jonge techbedrijven en focust zich daarnaast nu ook op scale-ups.
lees meer »

Fink verkent mogelijkheden tot financiering

20-11-17
Fink is een project van het ministerie van Economische Zaken dat ondernemers in het midden- en kleinbedrijf helpt bij het zoeken naar financieringsmogelijkheden. Met een fink-formulier kunnen ondernemers zich inschrijven bij verschillende potentiële financiers en platforms. Binnen drie dagen...
lees meer »