times

Nieuws

Crowdfunding-ondernemers: 6 kenmerken

22-09-17
Crowdfunding, net als alles in de markt, volgt zekere analyseerbare trends. Crowdfundscout heeft hier onderzoek naar gedaan. Hieronder staan de 6 kenmerken die ondernemers van crowdfundprojecten vaak volgen.
lees meer »

Kapitaalinjectie voor The Avocadoshow

21-09-17
The Avocadoshow, het Amsterdamse restaurant, heeft een kapitaalinjectie van € 5 miljoen gekregen. Het bedrijf wil met dit geld internationaal uitbreiden.
lees meer »

RTE Adviesgroep ook onderdeel DB&P

21-09-17
De Breed & Partners nam vorig jaar een meerderheidsbelang in Investormatch. Sinds deze maand maakt ook RTE Adviesgroep deel uit van het DB&P imperium. Met de overname van RTE Adviesgroep maakt DB&P haar groeiambities waar en wordt de positie als landelijk adviesbureau voor innovatiefi...
lees meer »

General Atlantic interesse in Funda

19-09-17
General Atlantic is geïnteresseerd in digitaal woningplatform Funda. Het bedrijf wil een belang van 25-40% in het bedrijf nemen. Makelaarsvereniging NVM is echter afhoudend.
lees meer »

Patreon gewaardeerd op $ 450 miljoen

15-09-17
Patreon is na een nieuwe investeringsronde gewaardeerd op $ 450 miljoen. Het platform heeft nog niet gereageerd op deze waardering en de geïnvesteerde hoeveelheid geld is ook nog niet bekend.
lees meer »

€ 30 miljoen investering van Rabobank in ALLSAFE

14-09-17
Rabobank investeert € 30 miljoen in opslag bedrijf ALLSAFE. Rabobank investeerde eerder dit jaar al € 40 miljoen voor de uitbreiding van het bedrijf. Met dit geld wil ALLSAFE dit jaar nog zes nieuwe vestigingen en volgend jaar tien nieuwe vestigingen openen.
lees meer »

Virtuix opent nieuw arcade platform

13-09-17
Virtuix opent hun gepatenteerde content delivery platform. Eén van de grootste leiders in virtuele realiteit lanceert “OmniverseTM” als arcade platform over de hele wereld.
lees meer »

Equifax: informatie van 143 miljoen gebruikers gehackt

12-09-17
Kredietbureau Equifax vermeldt dat informatie van ongeveer 143 miljoen gebruikers gehackt is. De hackers hebben inzicht in de namen, adressen, geboortedata, het rijbewijsnummer en Burgerservicenummers van deze gebruikers. Verder zijn de creditcardgegevens van ongeveer 209.000 klanten gestolen.
lees meer »

Albelli neemt ReSnap over

08-09-17
Vandaag maakte Albelli bekend dat het ReSnap heeft overgenomen. Albelli, een van de snelst groeiende fotobedrijven in Europa, wordt versterkt in een markt met een stijgende hoeveelheid foto's.
lees meer »

Tijdelijk ICO verbod in China

07-09-17
Na het verschijnen van ICO’s (Initial Coin Offering) als een mogelijkheid tot het ophalen van financiering in een online omgeving, zijn landen zoals de Verenigde Staten en China bezig om nieuwe reguleringen ervoor te creëren. Waar de Verenigde Staten nieuwe reguleringen rondom ICO&rsqu...
lees meer »

€2 miljoen naar nieuwe antibiotica

06-09-17
Nederland investeert €2 miljoen in het maken van nieuwe antibiotica, aldus minister Edith Schippers van volksgezondheid. Duitsland en Zwitserland hebben ook besloten om geld in te leggen om het Global Antibiotic Research and Development Partnership (GARDP) te steunen in haar onderzoek naar n...
lees meer »

Lilium Aviation haalt $ 90 miljoen aan investeringen op

06-09-17
Vliegen is al voor een lange tijd de droom van de mens geweest. Van de gebroeders Wright die op 17 December 1903 hun eerste proefvlucht maakten naar de grote vliegtuigen van tegenwoordig. Echter is er al sinds de film uit 1968 ‘Chitty Chitty Bang Bang’ de droom om te vliegen in een au...
lees meer »