times

Nieuws

Investeerders steken € 1 miljoen in ALS-start-up MindAffect

15-05-18
Volgens MindAffect zou een breincomputer uitkomst kunnen bieden voor iemand die lijdt aan ALS. De Nijmeegse start-up borduurt hierbij voort op eerder onderzoek en ontving hiervoor € 1 miljoen euro van Nederlandse investeerders.
lees meer »

Projectinformatie op veel crowdfundingplatforms ontoereikend

03-05-18
De informatievoorziening op crowdfundingplatforms in Nederland is vaak niet toereikend. Dat zegt de AFM naar aanleiding van een onderzoek dat in het vierde kwartaal van 2017 is verricht. Investormatch doet er alles aan om haar investeerders zo goed mogelijk te informeren.
lees meer »

€ 10 miljoen voor investeringen in innovatieve start-ups

16-04-18
Via de regeling Seed Business Angel Fondsen (SBAF) stelt het ministerie van Economische Zaken en Klimaat € 10 miljoen beschikbaar voor private fondsen die willen investeren in creatieve start-ups en het innovatieve MKB.
lees meer »

Investormatch twee keer in Crowdfunding Top 40

23-03-18
Deze week staan er twee crowdfundingprojecten van Investormatch in de Crowdfunding Top 40.
lees meer »

Investeerdersmeeting april in Eindhoven

20-03-18
Op vrijdag 20 april vindt de investeerdersmeeting van Investormatch voor het eerst niet plaats in Amsterdam, maar in Eindhoven.
lees meer »

Crowdfundingpitch Typeqast volschreven

14-03-18
Het Amsterdamse softwarebedrijf Typeqast heeft haar doelbedrag van €100.000 behaald. Dat betekent dat de crowdfundingpitch 100% is volschreven.
lees meer »

BB Capital Investments neemt meerderheidsbelang in Flexkids

27-02-18
Investeringsmaatschappij BB Capital heeft een meerderheidsbelang genomen in Flexkids. Dat is vandaag bekendgemaakt. Flexkids is de aanbieder van een digitaal procesmanagement platform voor de Nederlandse kinderopvang.
lees meer »

Omvang non-bancaire financiering in Nederland

16-02-18
Qredits geeft een groei aan in zakelijke kredieten van 28% in 2017 ten opzichte van 2016. Het ging in totaal om een bedrag van 53,8 miljoen euro. De crowdfunding markt ligt ergens tussen de 166-223 miljoen. Op basis van eerste schattingen lijkt het totaal uit te komen op 600 miljoen euro aan tota...
lees meer »

Miljoenen euro’s groeifinanciering voor Helloprint

07-02-18
De pas vier jaar oude Rotterdamse onderneming groeit als kool en continueert de samenwerking met Duitse investeerders Project A en Bregal Unternehmerkapital.
lees meer »

DB&P opent nieuw kantoor in België

31-01-18
DB&P nam in september 2016 een meerderheidsbelang in Investormatch en heeft al vestigingen in Amsterdam, Breda en Eindhoven. Het nieuwe kantoor van DB&P is gevestigd aan De Keyserlei, tegenover het Centraal Station van Antwerpen.
lees meer »

De meest actieve investeerders van Nederland

25-01-18
Het afgelopen jaar ging er een recordhoeveelheid kapitaal naar Nederlandse startups, maar liefst € 442 miljoen. Wij, zetten voor u de 7 meest actieve venture capitals van 2017 op een rijtje. Dit zijn Nederlandse investeerders met het hoogste aantal investeringen.
lees meer »

Peter van Meersbergen spreker tijdens Week van de Ondernemer

18-01-18
Managing Partner Peter van Meersbergen is één van de sprekers tijdens de Special Financieren op 25 januari in de Rabobank in Utrecht. Deze special maakt deel uit van de Week van de Ondernemer.
lees meer »