Investormatch - Arent Janszoon Ernststraat 595C - Amsterdam - 020 303 12 41 - info@investormatch.nl

Nieuws


Al het nieuws over durfkapitaal op Investormatch.nl. Zoals ondernemers die een investeerder binnenhalen, investeerders die start- of groeifinanciering investeren en de nieuwste financieringsregelingen!

Naar nieuws

Kennisbank voor ondernemers


Wat zijn informele investeerders? Waar vindt u ze, hoe kunt u ze overtuigen van uw business plan en wat zijn de voorwaarden voor een succesvolle samenwerking? In onderstaande kennisbank worden alle onderdelen van het investeringsproces verder uitgediept.

Naar de kennisbank voor ondernemers

Kennisbank voor investeerders


Bent u een informele investeerder? Waar vindt u interessante businessplannen, hoe beoordelt u ze en wanneer komt uw exit in beeld? In onderstaande kennisbank worden alle onderdelen van het investeringsproces verder uitgediept.

Naar de kennisbank voor investeerders

Praktijkverhalen


De redactie van Investormatch.nl publiceert tal van artikelen op het gebied van risicokapitaal. Hieronder vindt u alle praktijkverhalen van ondernemers, interviews met deskundigen en praktische tips!

Naar praktijkverhalen

Expert columns


De expert columns van Investormatch.nl worden geschreven door een selecte groep deskundigen die dagelijks te maken hebben met ondernemers op het gebied van informal investment, subsidies, groei en waardecreatie, crowdfunding, juridische aspecten en patenten.

Naar de expert columns