Investormatch - Arent Janszoon Ernststraat 595C - Amsterdam - 020 303 12 41 - info@investormatch.nl

Hoe werkt crowdfunding?


Crowdfunding bij Investormatch gaat snel en eenvoudig

  • Meld u aan bij Investormatch (registeren is kosteloos en binnen 1 minuut geregeld)
  • Bekijk de crowdfundingpitches en bepaal in welke projecten u wilt investeren
  • Kies een bedrag (vanaf €100,-) en investeer direct via iDeal of doe een toezegging*
  • Zodra het project is volgeschreven gaat de lening van start en krijgt u maandelijks een aflossing inclusief rente terug
*Zodra de pitch voor 100% is volgeschreven wordt u verzocht uw investering compleet te maken via iDeal

Begin met investeren

U verstrekt een lening


Lening: Als u investeert in een crowdfundproject is dat in de vorm van een annuïteitenlening. Als u wilt investeren in de het project kunt u dit direct online doen. Deze investering verloopt veilig via een bankrekening van Stichting Beheer Geldstromen Investormatch. Als het complete doelbedrag is bereikt gaat de lening van start en ontvangt u automatisch een vast bedrag aan aflossing en rente. Een overzicht van de uitbetalingen is te allen tijde toegankelijk in uw persoonlijke account. Slaagt een ondernemer er niet in zijn streefbedrag bijeen te brengen dan wordt het geïnvesteerde bedrag direct teruggestort op de bankrekening van de investeerder.

3-voudige risicoanalyse

Investormatch voert bij crowdfundingpitches een drievoudige risicoanalyse uit, die u als investeerder inzicht geven in de risico's en zekerheden.

BKR-controle
Investormatch kijkt bij een financiering altijd naar de ondernemer in privé en hanteert hier onder andere de score van het Bureau Krediet Registratie (BKR) voor.

Graydon-rating
De Graydon-rating geeft de kans op wanbetaling van een onderneming weer, een maximaal individuele krediethoogte en een advies ten aanzien van het aangaan van een kredietrelatie.

Investormatch-rating
De rating van Investormatch is gebaseerd op een gewogen score van afloscapaciteit, solvabiliteit en niet-financiële criteria.

Tarieven


Investormatch brengt geen kosten in rekening bij haar investeerders. Er zijn geen kosten verbonden aan de registratie en het ingeschreven staan. Eveneens worden er geen fees of bemiddelingskosten aan de investeerder gerekend bij een investering zelf.

Administratie en inzicht in uw investering


Investormatch regelt de gehele administratieve afhandeling van de leningen (crowdfundingpitches). De investeerders en ondernemer zien precies welke terugbetalingen al zijn gedaan en nog moeten worden gedaan. Daarnaast houdt elke ondernemer een bedrijfsprofiel bij waar investeerders kunnen zien hoe het bedrijf ervoor staat. Per kwartaal ontvangt u een update van de ondernemer. Al deze informatie is makkelijk en overzichtelijk terug te vinden in uw online account.

Begin met investeren

Heeft u verdere vragen over investeren bij Investormatch? Bel ons op 020-3031241 of stuur een e-mail naar info@investormatch.nl.

Starten met investeren

Wilt u investeren middels een lening of aandelen?

  • Vanaf €100,-
  • Aantrekkelijk rendement
  • Professionele risicoanalyse

Investeren

Aanmelden nieuwsbrief