Investormatch - Arent Janszoon Ernststraat 595C - Amsterdam - 020 303 12 41 - info@investormatch.nl

Investeren bij Investormatch

Investeren bij Investormatch gaat snel en eenvoudig

  • Meld u aan bij Investormatch (registeren is kosteloos en binnen 1 minuut geregeld)
  • Bekijk de crowdfundingpitches en bepaal in welke projecten u wilt investeren
  • Kies een bedrag (vanaf €100,-) en investeer direct via iDeal of doe een toezegging*
  • Zodra het project is volgeschreven gaat de lening van start en krijgt u maandelijks een aflossing inclusief rente terug
*Zodra de pitch voor 100% is volgeschreven wordt u verzocht uw investering compleet te maken via iDeal

Ben ik een investeerder?

Bij Investormatch is iedereen investeerder. U kunt namelijk al investeren vanaf € 100,- en ontvangt hierover een rente van 5% tot 10%, afhankelijk van het project. Investormatch voorziet elke onderneming van een rating, waarmee u als investeerder eenvoudig het risico van het bedrijf kunt bepalen en zo een afweging kunt maken of u wilt investeren. In uw persoonlijke dashboard ziet u een duidelijk overzicht van uw lopende investeringen en uw rendement. Zo is het voor iedereen toegankelijk.

Waarom investeren via crowdfunding bij Investormatch?

Investeren bij Investormatch is kosteloos. Investormatch plaatst alleen bedrijven met voldoende financiële historie. Investormatch kan zo een betrouwbare risicorating maken. Het risicorapport is, voordat u investeert, altijd beschikbaar. U heeft doorlopend inzicht in uw investeringen en wordt per kwartaal op de hoogte gehouden van de huidige stand van zaken bij de bedrijven waarin u investeert.

Let op! Investeren brengt altijd risico's met zich mee en u heeft altijd een kans uw inleg te verliezen.

Begin met investeren

Premium investeerders

Participaties zijn alleen beschikbaar voor ons netwerk van Premium Investeerders. Bij de participaties gaat het doorgaans om een aandelenbelang, maar u bent vrij om te onderhandelen met de ondernemer over de juiste financieringsconstructie (bijvoorbeeld een converteerbare lening). Een premium account is beschikbaar voor investeerders die meer dan € 40.000 willen investeren in bedrijven. Het Investormatch netwerk van premium investeerders bestaat o.a. uit business angels, informal investors, fondsen, family offices en participatiemaatschappijen.

Als premium investeerder vragen wij u na het aanmaken van een basisaccount een premium profiel in te vullen. Als u zich aanmeldt als premium investeer nodigen wij u vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek. Enerzijds om u op de risico’s van investeren te wijzen, anderzijds om een beeld van uw achtergrond en investeringsvoorkeuren te krijgen. Bij goedkeuring zullen wij u direct cases voorleggen en krijgt u toegang tot de gesloten database met participaties.

Waarom premium investeerder worden bij Investormatch?

Premium investeerders hebben toegang tot de volledige website, worden gewezen op relevante proposities en zijn welkom op onze investeerdersmeetings.

Heeft u verdere vragen over investeren bij Investormatch? Bel ons op 020-3031241 of stuur een e-mail naar info@investormatch.nl.

Starten met investeren

Wilt u investeren middels een lening of aandelen?

  • Vanaf €100,-
  • Aantrekkelijk rendement
  • Professionele risicoanalyse

Investeren

Aanmelden nieuwsbrief