Investormatch - Arent Janszoon Ernststraat 595C - Amsterdam - 020 303 12 41 - info@investormatch.nl

Tarieven voor ondernemers


Investormatch biedt ondernemers de volgende opties:

1. Crowdfunding

Het indienen van een aanvraag voor crowdfunding is kosteloos. Binnen 24 uur kunt u van ons een eerste inschatting verwachten over de haalbaarheid. Als wij de pitch plaatsen en u wordt gefinancierd is er een vaste succesfee van 4% over het totaal opgehaalde bedrag (excl. BTW) en een eenmalige vooruitbetaling van administratiekosten over de looptijd van de lening. De administratiekosten bedragen EUR 25,- per maand dat de lening loopt. Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u via onze calculator op eenvoudige wijze uw kosten berekenen. Als de pitch niet gefinancierd wordt binnen de gestelde looptijd (60 dagen), bent u Investormatch geen kosten verschuldigd.

2. Participaties

Het indienen van een aanvraag voor participaties is kosteloos. Binnen 24 uur geven wij een indicatie over de haalbaarheid.

Actieve matching
De kosten voor actieve matching bedragen EUR 2500,- (excl. BTW). Deze betaling gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via iDEAL. Bij een deal tussen u en een investeerder brengen wij een succesfee in rekening van 3% over het totaal opgehaalde bedrag.

Online pitch
Het online plaatsen van een online (participatie-)pitch kost EUR 250,- (excl. BTW). Voor dit bedrag staat u 6 maanden ingeschreven. Deze betaling gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via iDEAL. Bij een deal tussen u en een investeerder brengen wij een succesfee in rekening van 3% over het totaal opgehaalde bedrag.

Pitch voor investeerders
De kosten voor een pitchticket bedragen EUR 750,- (excl. BTW). Bij een deal tussen u en een investeerder brengen wij een succesfee in rekening van 3% over het totaal opgehaalde bedrag. Een online pitch is bij deze prijs inbegrepen evenals een pitchtraining een week voor het event. Kijk in de agenda voor de komende events.

Direct financiering aanvragen

Voor meer informatie over de verschillende matchingspakketten kunt u contact opnemen via 020-3031241 of info@investormatch.nl.

Financiering aanvragen

Bent u een ondernemer op zoek naar financiering?

  • Zowel leningen als aandelen
  • Grootste financieringsnetwerk van Nederland
  • Lage kosten

Direct financiering aanvragen

Aanmelden nieuwsbrief