times

Hoe werkt
investeren?

Investeren bij Investormatch gaat snel en is eenvoudig. Binnen 1 minuut bent u kosteloos aangemeld, waarna u kunt beslissen in welke crowdfundingpitches u wilt investeren. Bij Investormatch is iedereen een investeerder. U kunt namelijk al investeren vanaf € 100,- en hierover ontvangt u een rente van 5% tot 10%, afhankelijk van het project.

Informal investing

Asset 2

Informal Investing

Een online pitch staat op een afgesloten deel van de website en is alleen zichtbaar voor premium investeerders. Bij informal investing gaat het doorgaans om een aandelenbelang, maar u bent vrij om te onderhandelen met de ondernemer over de juiste financieringsconstructie. Heeft u interesse in informal investing? Dan kunt u contact opnemen met Investormatch. U dient zelf tot een deal te komen met de ondernemer(s).

Een premium account is beschikbaar voor investeerders die meer dan € 40.000 willen investeren in bedrijven. Het netwerk van premium investeerders bestaat o.a. uit business angels, informal investors, fondsen, family office en participatiemaatschappijen.

Asset 4

Investeerdersmeeting

Investormatch organiseert jaarlijks 5 investeerdersmeetings, waar ondernemers de kans krijgen te pitchen voor premium investeerders. In een informele setting pitchen de ondernemers in 3 minuten hun plannen. Kijk in de agenda voor het eerst volgende event.
Asset 2

Premium investeerder worden?

Een premium account is beschikbaar voor investeerders die meer dan € 40.000 willen investeren in bedrijven. Het Investormatch netwerk van premium investeerders bestaat o.a. uit business angels, informal investors, fondsen, family offices en participatiemaatschappijen. Als u zich aanmeldt als premium investeer nodigen wij u vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek. Enerzijds om u op de risico’s van investeren te wijzen, anderzijds om een beeld van uw achtergrond en investeringsvoorkeuren te krijgen. Bij goedkeuring zullen wij u direct cases voorleggen en krijgt u toegang tot de gesloten database met participaties.

Premium investeerders hebben toegang tot de volledige website, worden gewezen op relevante proposities en zijn welkom op onze investeerdersmeetings.

Tarieven


Er zijn geen kosten verbonden aan de registratie en het ingeschreven staan bij Investormatch. Eveneens worden er geen fees of bemiddelingskosten aan de investeerder gerekend bij een investering zelf.Start met investerenVoor meer informatie over informal investing kunt u ook
contact opnemen via 020-3031241 of info@investormatch.nl.

Investeren bij Investormatch

Investeren bij Investormatch gaat snel en eenvoudig:

1


Meld u aan bij Investormatch:

  • Registreren is kosteloos
  • Binnen 1 minuut geregeld

2


Bekijk de crowdfundingpitches:

  • Bepaal in welke projecten u wilt investeren
  • Kies een bedrag v.a. €100
  • Investeer direct of doe een toezegging

3


Zodra het bedrag volschreven is gaat de lening van start. Afhankelijk van de financieringsvorm ontvangt u (in termijnen) een aflossing inclusief rente terug.

Administratie en inzicht
in uw investering(en)brasAsset 1

Investormatch regelt de gehele administratieve afhandeling van de verstrekte leningen. Daarnaast kunnen u en de ondernemer inzien welke terugbetalingen al zijn gedaan en welke nog moeten worden gedaan. Ook houdt iedere ondernemer een bedrijfsprofiel bij waar investeerders kunnen zien hoe het bedrijf ervoor staat. Per kwartaal ontvangt u bovendien een update van de ondernemer met daarin de stand van zaken. Al deze informatie is makkelijk en overzichtelijk terug te vinden in uw online account.